toonzaal speksteenspecialist


Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in verkoop en plaatsing van warmteopslagkachels zoals Finovens en speksteenkachels.

We onderscheiden ons van onze collega's door ons aanbod: bij ons zit u niet vast aan 1 merk, maar heeft u de keuze tussen alle merken!

Dit geeft u de garantie op merkonafhankelijk advies.

We geloven ook sterk in een persoonlijke aanpak waarbij de klant zich thuis voelt.

Deze aanpak start met een degelijke uitleg. In deze tijden is het uiterst belangrijk om goeie keuzes te maken, bij speksteenkachels zit u goed nu en in de toekomst !

Dit kan in de showroom/kijkwoning of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Wij garanderen u een vakkundige en esthetische plaatsing met een perfecte service na verkoop. Als invoerder kunnen we dan ook alle rooster en onderdelen uit voorraad of binnen heel korte tijd leveren. De courrantste kan in onze webshop bestellen.


Na een loopbaan in haarden ontwerpen kreeg ik, Pavel Hostens, de kans om regioverantwoordelijke te worden voor de invoerder van Finse speksteenkachels.

Het product overtuigde mij al snel. De kwaliteit, het comfort en de duurzaamheid van massakachels maakten van mij een echte liefhebber! Toen mij in 2013 gevraagd werd om dealer en in 2020 invoerder te worden, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld.


De ervaring leerde me dat er veel vraag is naar de verschillen tussen de merken van speksteenkachels. Vandaar dat wij in 2015 besloten alle merken van speksteenkachels en Finovens onder 1 dak te brengen. Zo kunnen wij u een merkonafhankelijk advies geven en steeds het beste toestel voor uw situatie aanbieden.


In onze toonzaal staat een ruim aanbod van Finse-,Noorse-,Brazilaanse-en Duitse speksteenkachels , alsook Finovens en tegelkachels. Allen zijn mogelijk met warmwatersysteem en cv-installatie. Wij verzorgen alle aansluitingen,tuberen van schouwen, maatwerk speksteenbanken …


Nieuw in ons gamma zijn de plancha en de kamado's van OUTR topproducten aan betaalbare prijzen, ik heb er zelf eentje en ben grote fan...


We hopen u warm gemaakt te hebben voor onze producten en u binnenkort te mogen verwelkomen.

zaakvoerder Pavel Hostens speksteenkachel-specialist

Over ons:


toonzaal speksteenkachels
speksteenkachels demomodellen
leemkachel
pers artikel speksteenspecialist
hoe bouw je tegelkachels

Speksteenspecialist doet ook :

  • alle maatwerk
  • herstellingen 
  • verplaatsen van speksteenkachels
  • vervangen speksteen vuurhaard 
  • inbouwcassettes bekleden in speksteen
  • bekleden van douches , badkamers in speksteen
  • speksteenbanken, speksteenplaten op maat...
  • Alles kan!

 

Foto links: finoven in opbouw, diezelfde finoven model Juhanna Merk Linatulli afgewerkt hieronder.

 

finoven realisatie speksteenspecialist
finoven


Deel met uw vrienden :